GAÜ Kral ve Kraliçesini Seçti

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Kral ve Kraliçesini Seçti

Girne Amerikan Üniversitesi’nin 2014 Bahar Şenlikleri kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlediği güzellik yarışması her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gördü. Önceki akşam gerçekleştirilen yarışmada 2014 yılının “Kraliçe”si Tatiana Bratsun (Beyaz Rusya), “Kral”ı ise Murat Topçuoğlu (Türkiye) oldu.

GAÜ Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşen güzellik yarışması basının yanısıra GAÜ öğrencileri de büyük ilgi gösterdi. Kıbrıs sosyetesinden de birçok davetlinin katıldığı gecede, yarışmacılar heyecanlı anlar yaşadı.

Yarışmacıların şovları ve kıyafetleriyle büyülediği gecede, jüri üyeliğini GAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sadık Ülker, GAÜ Uluslararası Tanıtım Uzmanı Leyla Biçer, Kıbrıs Gazetesi Magazin Sorumlusu Orhan İsmailoğlu, Memduh Erdal Prfümeriden Nazire Karaman, GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi Bölüm Başkanı Suzan Heyari, Telsim Satış Yöneticisi Ahmet Subaşı, Juju Butik sahibi Fatoş Ünal yaptı.

GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi Geceye Renk Kattı
GAÜ 2014 Güzellik Yarışmasında GAÜ Sahne sanatları Fakültesi öğrencileri, hazırlamış oldukları birbirinden başarılı dans şovları ile geceye damgasını vurdu.

Muhteşem gecenin finalinde, Kral ve Kraliçe Murat Topçuoğlu ve Tatiana Bratsun olurken, ikinciliği, Ayna Gurbanova ve Nader Petro, üçüncülüğü Mohammed Beqaie ve Elza Sanga, dördüncülüğü ise Mouatassem Almasri ve Fatna Habqari kazandı.

GAÜ Güzellik Yarışması Kral ve Kralicesine ödülleri ve plaketlerini GAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sadık Ülker ile GAÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Sualp Davut taktim etti.