Amerikan Kolej’inden Bir Şampiyonluk Daha

Haberler

GAÜ'DEN

Amerikan Kolej’inden Bir Şampiyonluk Daha

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar gurubu bünyesinde eğitm veren Amerikan Koleji Mesa tenisi Takımı, KKTC Liseler arası Masa Tenisi turnuvasında şampiyon oldu.

KKTC bünyesine bulunan liseler arasında gerçekleştirilen masa tenisi turnuvasında göstermiş olduğu üstün başaı ile GAÜ Okullar Gurubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji Erkek masa tenisi takımı şampiyon oldu. Turnuvada Amerikan Koleji 11.sınıflardan Cemal Kara ve Nezircan Müderris ile 10.sınıflardan Sertaç Savim ve Celal Çorba mücadele gösterirken, oynamış oldukları maçlarda yenilgisiz şampiyon oldular.

Amerikan Koleji Şubat 2014’te Türkiye Şampiyonasında
Konuyla Amerikan Kolejinden yapılan açıklamada, öğrencilerin derslerin yaınında buna benzer spor aktivitelerinde de göstermiş oldukları başarıların, bireysel gelişimlerinde de büyük önem arz ettiği vurgulandı. Yalnızca masa tenisinde değil, diğer spor alanlarında da mücadele verildiği belirtilen açıklamada Amerikan Koleji masa tenisi takımının Şubat 2014’te gerçekleştirilecek olan Liseler arası turnuvada boy göstereceği bildirildi.