GAÜSEM’den Pastacılık Kursu

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜSEM’den Pastacılık Kursu

Bir asıra yaklaşan tecrübesiyle Akpınar Pastaneleri ve Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile Pastacılık kursu için kayıtlar devam ediyor.

Akpınar Pastaneleri ile GAÜ Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜSEM) işbirliği ile gerçekleşen pastacılık kursunun her yaş grubuna hitap ettiği, özellikle kendini geliştirmek isteyen ev hanımları için ideal olduğu belirtilen açıklamada, kurs bünyesinde pastacılığının detayları, pasta yapımının incelikleri, teknikleri, sağlık ve hijen kurallarına kadar pastacılık ile ilgli bütün detaylar hakkında eğitimlerin verileceği bildirildi. Ayrıca kurs süresinin 30 saat olduğu belirtilen açıklamada, kurs sonucunda başarılı olan kursiyerlere sertifika ve başarı belgesinin de verileceği bildirildi.

Özellikle ev hanımlarının ilgi gösterdiği pastacılık kursu ile ilgili detaylı bilginin Akpınar Pastaneleri ve GAÜ Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜSEM) den alınabileceğinin de belirtildiği açıklamada daha fazla bilgiye www.gau.edu.tr – www.gausem.org adreslerinden veya 650 20 00 ‘dan dahili 1144 no’lu telefondan da ulaşılabileceği vurgulandı.