GAÜ Doktora Programları Kontenjanları Açıklandı

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Doktora Programları Kontenjanları Açıklandı

ADAYLAR, 10 DOKTORA PROGRAMINA ONLINE BASVURULABİLECEK.

Yükseköğretim’de 30. yılına girmeye hazırlanan Girne Amerikan Üniversitesi 10 doktora programına öğrenci adaylarının online başvuru yapabileceğini açıkladı.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından yapılan açıklamada Yeni Türk Dili, İşletme Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Turizm ve Konaklama İşletmeciliği, Eğitim Bilimleri, İletişim ve Medya Yönetimi, Bilgisayar Mühendisliği, Yapı Yönetimi, Pazarlama ve Finans bölümlerinde doktora programlarının ön başvuru kabul etmeye başladığı belirtildi.

Öğrenci adaylarının GAÜ akademik programları, yeni bölümler ve başvuru şartları ile birlikte doktora programları ile ilgili her türlü bilgiye www.gau.edu.trweb adresleri ve 0(392) 650 20 00 – 1184 – 1205 - 1179 – 1185 numaralı telefondan ulaşılabileceklerinin de belirtildiği açıklamada adayların programlara   http://graduate.gau.edu.tr/tr/1197/basvuru-formlariön uzantısından başvuru yapabileceğinin altı çizildi.


“Küresel Dünyaya Yön Verecek Geleceğin Kanaat Önderlerini Bekliyoruz”Yeni Türk Dili, İşletme Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Turizm ve Konaklama İşletmeciliği, Eğitim Bilimleri, İletişim ve Medya Yönetimi, Bilgisayar Mühendisliği, Yapı Yönetimi, Pazarlama ve Finans bölümlerinde eğitim veren doktora programlarının küresel dünyaya bilgileri ile yön verecek geleceğin kanaat önderlerini yetiştirme vizyonu ile hazırlandığının altının çizildiği açıklamada doktora programların kontenjanlarının sınırlı olduğu da ifade edilerek programlara ön başvuruların 2013-2014 akademik yılı açılışına kadar kabul edileceği ifade edildi.