Türk Barış Kuvvetleri Gaziler Derneğinden GAÜ’ye Ziyaret.

Haberler

GAÜ'DEN

Türk Barış Kuvvetleri Gaziler Derneğinden GAÜ’ye Ziyaret.

Türk Barış Kuvvetleri (TBK) Gaziler Derneği başkanı Ahmet Vural ve Ömer Ayaz’dan oluşan heyet , Girne Amerikan Üniveristesi GAÜ Ceo’su ve GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yard. Doç.  Doktor Asım Vehbi’ye nezaket ziyaretinde bulunarak Girne Amerikan Üniversitesi akademik programları,sivil toplum çalışmaları ve uluslararası kampüsleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yard. Doç.  Doktor Asım Vehbi KKTC için yapılan sivil toplum çalışmalarına devam edileceğini ve GAÜ ‘ nün hem içerde hem de yurt dışında büyümesine devam edeceğine sözlerine ekleyerek teşekkür etti. Vehbi, Gaziler derneği ile olan sıkı ve güçlü işbirliğinin sürmesinin ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak GAÜ ailesinin KKTC’ nin bu günlere gelmesinde haklı payı olan gazilerimizi asla yalnız bırakmayacaklarını, her zaman gaziler derneği ile önemli projelere imza atacaklarını söyleyerek 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Gaziler Derneği başkanı Ahmet Vural, GAÜ nün gelişimini yakından takip ettiklerini belirterek özellikle yurt dışında bulunan kampüsleri ile KKTC’yi temsil eden GAÜ’ nün çalışmalarına önem verdiklerini vurguladı. KKTC’nin geleceği için önemli projelere imza atacaklarını belirten Gaziler Derneği başkanı Ahmet Vural KKTC’ nin gelişimine ve ülke yükseköğretiminin  gelişmine yaptığı katkılardan dolayı GAÜ ailesine teşekkür etti.