GAÜ’den Ülke Tanıtımına Büyük Katkı

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’den Ülke Tanıtımına Büyük Katkı

Ortadoğu ve Arap dünyasının önde gelen ülkelerinden Ürdün’ün en büyük eğitim fuarında Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) eğitim programları ve uluslararası kampüslerine yoğun ilgi. Girne Amerikan üniversitesi standında ziyaretçilere ayrıca dağıtılan KKTC broşürleri ve ülke turizmini tanıtıcı sunumlar da Ürdünlü ve Ortadoğulu ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi.

Ürdünün başkenti Amman’da 13-14 Ağustos 2013 tarihleri arasında düzenlenen Al-Awa’l Initiative Eğitim Fuarında Ürdün ve Ortadoğulu öğrenci adayları Denizcilik, Mühendislik Fakültesi bölümleri, Mimarlık, İşletme, Bankacılık ve Finans bölümleri başta olmak üzere Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) eğitim programları ve uluslararası kampüslerine yoğun ilgi gösterdiler.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada Girne Amerikan Üniversitesi’nin uluslararası denklikleri ve Ortadoğu ülkelerinin resmi kurumları tarafından akredite edilmesinin GAÜ’nün bölgede en çok tercih edilen ve diplomasının geçerliliğinin en yaygın üniversite olduğu ifade edildi.

Girne Amerikan Üniversitesi ana kampüsü Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs yanında İngiltere, Singapur ve ABD kampüsleri ile İstanbul Kampüs’ün ilk eğitim binası bünyesinde eğitim veren akademik programların fuar boyunca tanıımının yapıldığının da belirtildiği açıklamada Ürdün ve Ortadoğunun en büyük eğitim fuarlarından olan Uluslararası Al-Awa’l Initiative Eğitim Fuarında ayrıca ziyaretçilere KKTC ile ilgili tanıtıcı broşürlerin dağıtılması yanında ülkenin turizmi, eğitimi ve ekonomisi ile ilgili geniş bilgiler verilmesinin de ülke tanıtımına önemli katkılar yaptığı vurgulandı.