GAÜ Masatenisi Takımı Türkiye Liginde Mücadele Edecek

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Masatenisi Takımı Türkiye Liginde Mücadele Edecek

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) masa tenisi takımı Türkiye ligleri terfi maçlarında başarılı sonuçlar alarak 2. ligde mücadele etmeye hak kazandı.

10-13 Haziran tarihleri arasında Türkiye’de oynanan 2.lig terfi maçlarında başarılı sonuçlar elde eden GAÜ masatenisi takımı Türkiye 2. ligine yükseldi. Türkiye Masatenisi 2. lig ilk maçları 18-19 Eylül tarihlerinde Antalya’nın Kemer ilçesinde başlayacak. “25. yılında GAÜ Spor Dallarında da Önemli Başarılar Elde Ederek KKTC’yi Ulusal ve Uluslar arası Müsabakalarda Temsil Etmiştir”

2. lig maçları öncesi hazırlık ve antremanlarını tamamlayan GAÜ Masatenisi takımı Türkiye’ye hareketlerinden önce Sağlık,Spor ve Kültür Daire Başkanı Türkay Akpınar’ı ziyaret etti. Spor Koordinatörü Muzaffer Doğgün ve masatenisi takımı antrenörü Levent Menteş Baytaroğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette GAÜ Sağlık,Spor ve Kültür Daire Başkanı ve Spor Kulubü başkanı Türkay Akpınar, sporculara lig boyunca tüm maçlarda başarılar dileyerek GAÜ spor takımlarının üniversitenin 25. yılında önemli başarılara imza attığını söyledi.

GAÜ spor takımlarının birçok branşta başarılı bir sezon geçirdiğini hatırlatan Akpınar, 25. yılında GAÜ bünyesindeki spor takımlarının geçtiğimiz sezon KKTC’yi ulusal ve uluslar arası müsabakalarda başarı ile temsil ettiğini vurguladı.

Yeni sezonda da tüm takımlara ve Türkiye 2. liginde mücadele edecek masatenisi takımına başarılar dileyen Akpınar, GAÜ’nün spor ve sporculara desteğinin artarak devam edeceğinin altını çizdi.