Amerikan Koleji 12. Sınıf Öğrencileri Düzenlenen Törenle Mezun Oldu

Haberler

GAÜ'DEN

Amerikan Koleji 12. Sınıf Öğrencileri Düzenlenen Törenle Mezun Oldu

Girne Amerikan Üniversitesi okullar grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji 12’inci sınıf öğrencileri  görekemli bir mezuniyet töreni ile mezun oldu.

Amerikan Koleji 2012-2013 eğitim öğretim yılı uluslararası 12’inci sınıf öğrencileri  yoğun bir lise hayatlarının ardından muhteşem bir törenle mezun oldu. Törende konuşma yapan Amerikan Koleji Müdürü Aysu Balkanlar, öğrencilerin büyük bir bölümünün çocukluktan itibaren Amerikan Koleji bünyesinde olduğunu belirtirken, öğrencilerin eğitim öğretim hayatlarına Amerikan Koleji ile birlikte çok şey katlıklarını, bununda gelecekteki hayatlarında olumlu etki bırakacağını vurguladı. Konuşmasının sonunda liseden mezun olan öğrencileri tebrik eden Balkanlar, bugüne kadar öğrencilerin birçok başarıya imza attığnı, bundan sonrada atacaklarını sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından Amerikan Koleji 12. sınıf öğrencilerin 12 yıl süresince okul hayatlarını anlatan slayt şov, GAÜ Dans Akademisi ve Stage School öğrencilerinden oluşan dans grubuplarının performansı ve müzik dinletisi gerçekleşen törende öğrenciler ve konuklar eğenceli anlar yaşadı. Gösterilerin ardından yüksek onur öğrencileri konuşma gerçekleştirerek, 12 yıl boyunca Amerikan Koleji’nin kendilerine kattıklarının yanısıra arkadaşlarıyla olan bağların nekadar güçlü olduğundan bahsederken, Amerikan Kolejinde bulunmaktan gurur duyduklarını dile getirdi.

Mezuniyet töreninde öğrenciler diplomalarını ve dereceye giren öğrencilere ödüllerini GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, Girne Kaymakamı Gürkan Kara, GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal, GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Cemile Esenyel,GAÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner ve GAÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar, Amerikan Koleji Müdürü Aysu Balkanlar, Müdür Yardımcısı Koray Emirhoca’nın ve sınıf öğretmenlerinin elinden aldılar.