Alexandra Stan GAÜ’de Kıbrıs’a Damgasını Vurdu

Haberler

GAÜ'DEN

Alexandra Stan GAÜ’de Kıbrıs’a Damgasını Vurdu

Her yıl farklı bir sosyal sorumuluk teması ile düzenlenen Girne Amerikan Üniversitesi Bahar Şenlikleri bu yıl “Be an Eagle Be One” sloganı çerçevesinde Telsim ana sponsorluğunda GAÜ Millenium konser alanında gerçekleşen muhteşem Alexandra Stan Konseriyle sona erdi.


Alexandra Stan Konserine Yağmura Rağmen Yoğun İlgiGirne Amerikan Üniversitesi Millenium konser alanında gerçekleşen muhteşem konsere yağmura rağmen tüm Kıbrıs halkı ve öğrenciler akın etti. Muhteşem sahne performansıyla ve şovlarıyla hayranlarını büyüleyen Alexandra Stan, yerli ve yabancı izleyenlerini doyasıya eğlendirdi.

Türkiye’nin en iyi DJ lerinden Emrah Canpolat’ın performansı eşliğinde gerçekleşen konserde Canpolat, konser öncesi ve sonrası sergilemiş olduğu müzik şovuyla konser alanını şenlendirdi. 

Konser öncesi yerli ve yabancı basına demeçte bulunan Alexandra Stan, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Kıbrıs’ı çok beğendiğini ve Girne Amerikan Üniversitesinde konser verecek olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Konser sonrasında GAÜ Genel Sekreteri Dr. Sualp Davut ve GAÜ Öğretim görevlisi Doc. Dr. İsmet Esenyel tarafından Alexandra Stan’a  teşekkür plaketi ve çiçek taktim edildi.