GAÜ Sponsorluğunda Ruhsal ve Kişisel Gelişim Fuarı

GAÜ Sponsorluğunda Ruhsal ve Kişisel Gelişim Fuarı

Girne Amerikan Üniversitesi sponsorluğunda “Kalp ve Ruh” temalı ve “ Muhteşem Bir Ruhsal ve Kişisel Gelişim Fuarı” slohanıyla gerçekleşecek olan fuar 4-5 mayıs 2013 tarihlerinde Acapulco Hotel’de gerçekleşecek.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, 4-5 Mayıs tarihlerinde Acapulco Hotel’de gerçekleşecek olan fuarda Acupressure, Aura Fotoğrafı, Nefes Tekniği, Fitoteerapi, astroloji, Kristal Tedavisi, Thai Masajı, NLP, Qi Gang, Meditasyon, Reflexdogy, Shamballa, Reiki Masterler, Çevresel Konular, Akupunktur, Pranik Tedavi, EFT, Natural Healing Story, Tai-Chi ve Yoga hocalarının Katılımları ile seminerler ve uygulamalar gerçekleşecek.

4-5 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan fuar ve seminerlerin tüm halka açık olduğu açıklanırken, Cumartesi 10:30 – 20:00, Pazar 10:30-20:20 saatleri arasında gerçekleşeceği bildirildi. Tüm aktivitelere ve fuara katılım ücretinin 20 TL olup öğrenciler için 10 TL olduğu vurgulandı.