GAÜ’den Türkiye Birinciliği

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’den Türkiye Birinciliği

Girne Amerikan Üniversitesi Masatenisi Takımı güçlü rakiplerini geride burakarak birincilik kupasını almaya hak kazandı.

Antalya Kemer’de gerçekleşen GAÜ Masatenisi takımı toplam 30 karsılaşmada 28 galibiyet 2 mağlubiyet ile Şampiyon olarak Süper lige çıkma başarısı gösterdi.

Türkiye Masatenisi Federasyonunun 1. ligine katılan GAÜ Masatenisi takımı geçen yıl 2. ligden şampiyon olarak 1inci lige geçme şansı yakaladı. Bu yıl  1. Ligde de  şampiyon olan GAÜ Masatenisi Takımı, devler ligi olarak adlandırılan Fenerbahçe, Beşiktaş ve İBB gibi takımların yer aldığı karşıaşmalarda boy gösterecek.

GAÜ Spor Koordinatörü Muzaffer Doğgün yaptığı açıklamada, yoğun çalışmalarının sonucunda bekledikleri bir başarı olduğunu ve çok mutlu olduklarını belirtirken, Masa Tenisi Antrenörü Levent Menteş Baytaroğluna ve tek tek karşılaşmalarda boy gösteren GAÜ öğrencilerinden İbrahim Pekdoğan, Cemal Kara, Umut Doğan, ve Ercem Ruhluel’e teşekkürlerini sundu. Ayrıca önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan KKTC Üniversiteler arası  Masa Tenisi Şampiyonasında 1inci olamayı hedeflediklerini belirten Doğgün, bunla birlikte kırılması zor olan bir rekora imza atacaklarını belirtti.