BAŞLANGIÇ
BİTİŞ
01/01/1970

Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü “Bulutlar Bizim” Adlı Tiyatro Gösterimi

Girne Amerikan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü ve SOS Çocuk Köyü işbirliği ile “Bulutlar Bizim” adlı oyun GAU Spectrum Kongre Salonunda 7-12 yaş aralığındaki çocuklara yönelik sergilenecektir.

GAU Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü toplumsal sorumluluk çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, çocuk hakları konusunda SOS Çocuk Köyü ile işbirliğine girerek GAU Kolej, 23 Nisan İlkokulu ve Karaoğlanoğlu ilkokulu öğrencilerine yönelik “çocuğun katılım hakkı” ile ilgili “Bulutlar Bizim” adlı tiyatro oyunu 5 aralık 2011 saat 10.00’da sergilenecektir. Tiyatro gösterisinden önce Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm öğrencileri ve SOS Çocuk Köyü sorumluları tarafından çocuk haklarına yönelik hazırlanmış broşür, sticker, anahtarlık gibi bilinçlendirmeye katkı sunacak materyaller çocuklara dağıtılacaktır.

Çocuk hakları ve çocuk refahı konusundaki duyarlılık çalışmalarında her zaman gereken rolü üstlenme ve çocukların yüksek yararını gözetmeyi temel misyon haline getirmiş olan GAU Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü bu çalışmada da SOS Çocuk Köyü ile işbilirliğine girerek üzeri düşen görevi yerine getirmiştir. Çocukların bu etkinlikten yararlanmaları için GAU Yönetimi tarafından destek alan Bölümünüz çocuklar söz konusu oldukça her türlü etkinliği gerçekleştirmeye de devam edecektir.

Dr. Mehmet Toran
OKÖ Bölüm Bşk.