İŞLETME FAKÜLTESİ

Günümüzün hızla değişen ekonomik ve teknolojik gelişmeler ışığında sektörün nabzını tutabilecek uzmanları ve yönetici adaylarını yetiştirme hedefine bağlı olarak hazırlanan programdaki dersler uluslararası öğretim üyelerimiz tarafından verilmektedir. Amacımız öğrencilerimizi evrensel değerlere, yönetim ve liderlik sorumluluğuna sahip, verimli, kendine güvenli, karar verme gücüne sahip, İngilizce diline hakim, işletme yöneticisi olarak yetiştirmek; mezuniyet sonrasında küresel rekabet ortamında etkili bir biçimde görev almaya hazırlayacak kalitede bir eğitim ve öğretim vermektir.

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ, DÖVİZ KURUNDAKİ SÜREKLİ ARTIŞA KARŞI ÖNLEM ALDI

GAÜ, DÖVİZ KURUNDAKİ SÜREKLİ ARTIŞA KARŞI ÖNLEM ALDI

GAÜ REKTÖRLÜĞÜ : “HER ZAMANKİ GİBİ ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”


 


Girne Amerikan Üniversitesi Rektörlüğü; Döviz kurundaki hızlı artışların, öğrencilerinin eğitim ve öğrenim haklarına verebileceği zarar ve olumsuzlukların önüne geçebilmek amacıyla, eğitim harçlarının ödenmesi konusunda bir dizi tedbiri uygulama kararı aldı.


Önümüzdeki akademik dönemler bazında; TC ve KKTC kökenli öğrenciler için uygulanmasına karar verilen tedbirler için GAÜ Rektörlüğü bir duyuru yayınlayarak, bilgilendirmede bulundu. Duyuru şöyle;


“Sevgili Öğrencilerimiz; Üniversitemiz rektörlüğünün almış olduğu karar doğrultusunda: ‘2018 Yaz Okulu Kuralları’ çerçevesinde uygulanan döviz kuru sabitlemesinin yanında, ‘2018- 2019 Akademik Yılı’ için eğitim harcı ödemesini yapacak TC ve KKTC uyruklu öğrencilerimiz; 15 Ağustos 2018 Tarihi’ne kadar 4.60 kurundan faydalanabileceklerdir.


Rektörlüğümüz; 2018- 2019 Akademik Yılı’nda, ‘Güz ve Bahar Dönemlerini’ kapsayacak şekilde de, yine TC ve KKTC uyruklu öğrenciler için: Eğitim harcı döviz kurunu,  5 TL olarak sabitleme kararı almıştır. Bu vesileyle, her zamanki gibi öğrencilerimizin yanında olduğumuzu duyurur, bilgilerinize sunarız.”