İŞLETME FAKÜLTESİ

Günümüzün hızla değişen ekonomik ve teknolojik gelişmeler ışığında sektörün nabzını tutabilecek uzmanları ve yönetici adaylarını yetiştirme hedefine bağlı olarak hazırlanan programdaki dersler uluslararası öğretim üyelerimiz tarafından verilmektedir. Amacımız öğrencilerimizi evrensel değerlere, yönetim ve liderlik sorumluluğuna sahip, verimli, kendine güvenli, karar verme gücüne sahip, İngilizce diline hakim, işletme yöneticisi olarak yetiştirmek; mezuniyet sonrasında küresel rekabet ortamında etkili bir biçimde görev almaya hazırlayacak kalitede bir eğitim ve öğretim vermektir.

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Akademisyenleri Türkiye'de Sızan Kimlik Bilgileri İle İlgili Önemli Açıkamalarda Bulundu

GAÜ Akademisyenleri Türkiye'de Sızan Kimlik Bilgileri İle İlgili Önemli Açıkamalarda Bulundu

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Arif Sarı ve Yrd. Doç. Dr. Murat Akkaya, konuk oldukları TV programında Türkiye’de geçen hafta gündem yaratan 50 milyon kimlik bilgisinin sızdırılması konusunu tartıştı. Yapılan açıklamalarda, ele geçirilen kimlik bilgileri ile gerçekleşebilecek olası saldırılara değinen GAÜ akademisyenleri, bu sızdırılan verinin TC vatandaşlığına sahip birçok KKTC vatandaşı için de ne tür tehlikeler oluşturabileceği konusunda somut rakamlarla detaylı bilgi verdi. Programda GAÜ bünyesinde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerden bahseden Yrd.Doç.Dr. Murat Akkaya, GAÜ Yönetim Bilişim Sistemleri mezunlarının iş hayatında gerçekleştirdiği projelerden bahsederek, bölüm mezunları arasında şu anda online olarak üniversite işletmesine sahip olan öğrencilerin bulunduğunu, bunun GAÜ’nün yüksek eğitim kalitesine bağlandığını belirtti.


 


Programda akademik etkinliklerden de bahseden Yrd. Doç. Dr. Arif Sarı, lisans düzeyindeki bölüm öğrencileri ile 2 uluslararası makale ve 5 uluslararası bildiri hazırladıklarını, buna ek olarak ilk 3 boyutlu oyunun da GAÜ’de hazırlandığını belirterek, lisans düzeyi öğrenci kalitesinin önemini vurgulayarak, üzerinde çalışmaya devam ettikleri ulusal güvenlik duvarı projelerinden bahsetti.