İŞLETME FAKÜLTESİ

Günümüzün hızla değişen ekonomik ve teknolojik gelişmeler ışığında sektörün nabzını tutabilecek uzmanları ve yönetici adaylarını yetiştirme hedefine bağlı olarak hazırlanan programdaki dersler uluslararası öğretim üyelerimiz tarafından verilmektedir. Amacımız öğrencilerimizi evrensel değerlere, yönetim ve liderlik sorumluluğuna sahip, verimli, kendine güvenli, karar verme gücüne sahip, İngilizce diline hakim, işletme yöneticisi olarak yetiştirmek; mezuniyet sonrasında küresel rekabet ortamında etkili bir biçimde görev almaya hazırlayacak kalitede bir eğitim ve öğretim vermektir.

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Uluslararası Kongre’de Boy Gösterdi

GAÜ Uluslararası Kongre’de Boy Gösterdi

GAÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Arif Sarı, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı ve İstanbul Teknik Üniversitesi ile Yıldız Teknik üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu “The 5th International Conference on Leadership, Technology, Innovation and Business Management 2015 (ICLTIBM-2015) uluslararası konferansa,” Yüksek Öğretim’de Kalite Güvence Sorunları-KKTC örneği” ve “Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Sürdürülebilir İstihdam alanına olan katkısı” başlıklı iki makale ile katıldı. Sarı, Kongre’de, KKTC yükseköğretim sektöründe yaşanan kalite güvence sorunları ile ilgli olarak bilgi veririken, öğrenci pazarında uluslaraasılaşma ve öğrenci Pazar kaymasına yönelik yaptığı inceleme sonucundaki bulgularını paylaştı. Bunun yanında katıldığı ikinci çalışmasında Sarı, Yenilenebilir enerji kaynaklarının oluşturduğu iş istihdamına dikkat çekerek ülkelerin yenilenebilir enerji kaynakları vasıtası ile yarattığı iş potansiyeline yönelik örnekleri sundu.


 


ICLTIBM-2015 Kongresine 20’nin üzerinde farklı ülkelerden katılan üniversitelerden 300’e aşkın sunum paylaşılırken, Girne Amerikan Üniversitesi 2 farklı çalışma ile başarıyla temsil edildi.