HAVACILIK YÜKSEKOKULU

DİPLOMA BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER VE TESLİMAT İŞLEMLERİ

Aldığınız tüm derslerin başarılı notları transkriptinize işlendikten sonra mezun olabilmeniz için gerekli olan krediye (AVM 132/CACS 74)ulaşmanız halinde diploma başvuru formu ve student.gau.edu.tr deki örnek transkirptinizi ile birlikte 2023 Ocak mezunlarımızın KKTC Bakanlar Kurulu Kararına istinaden Giriş-Çıkış dökümü ve muhaceret belgenizin okunaklı fotoğraflarını fakülte sekreterinize elden evrakları teslim edilecek olup aynı zamanda fakülte sekreterinizin email (ozenmulazimoglu@gau.edu.tr)adresine   tüm detaylarınızı belirterek başvuru dilekçenizi iletebilirsiniz.

''KKTC VATANDAŞI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN SADECE GİRİŞ -ÇIKIŞ  BELGELERİNİ GETİRMELERİ YETERLİDİR''

Tüm 2022-2023 Mezunlarımızı tebrik ederiz.Yeni Hayatınızda başarılarınızın devamını dileriz.

GAU SCHOOL OF AVIATION