Ortak Projelere İmza Atılacak

Haberler

GAÜ'DEN

Ortak Projelere İmza Atılacak

Girne Amerikan Üniversitesi Yükseköğretim Öncesi Eğitim Kurumları Konsorsiyumu bünyesinde eğitim veren Girne Amerikan Koleji ve Atatürk Meslek Lisesi ortak sosyal sorumluluk projeleri ve bilimsel projelere gerçekleştirme kararı aldı.

Kardeş okul kapsamında Girne Amerikan Koleji Girne Yerleşkesini ziyaret eden Atatürk Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri Girne Amerikan Üniversitesi akademik programları hakkında bilgi alırken Girne Amerikan Koleji Girne Yerleşkesi eğitim ortamlarını yakından inceleme fırsatı yakaladılar.

Girne Amerikan Koleji Okul öncesi ve İlkokulu müdürü Nagehan Diner ziyarette yaptığı konuşmada Atatürk Meslek Lisesi yetkilileri ve öğrencilerini ağırlamak ve bilgilendirmekten GAÜ ailesinin mutlu olduğunu ifade ederek öğrencilerin ilgisi ve akademik programlar ile ilgili sordukları soruların memnuniyet verici olduğunu belirtti. Girne Amerikan Koleji’nin bölge okulları başta olmak üzere ülke genelinde yükseköğretim öncesi tüm eğitim kurumları ile ortak projelere imza atmaya hazır olduğunun altını çizerek eğitim kurumları arasındaki ortak projelerin öğrenci gelişimi için önemine dikkat çekti.

Girne Amerikan Koleji Girne Yerleşkesi bünyesindeki eğitim laboratuvarları ve spor kompleksi yanında eğitim mekanları ile uluslararası eğitim deneyiminin eğitim kurumlarının hizmetinde olduğunu da sözlerine ekleyen Diner, öğrenci gelişimi adına ortak yapılacak projelerin eğitim adına önemli bir adım olduğunu ifade etti.