Sevgiyi Anlatmanın en Güzel Yolu

Haberler

GAÜ'DEN

Sevgiyi Anlatmanın en Güzel Yolu

Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından “Bana Sevgini Anlat” fotoğraf sergisi’nin bu yıl ikincisi düzenleniyor.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs TechnoPark sergi ve fuaye alanında halka açık olarak düzenlenecek serginin açılışı 14 Şubat 2012 Sevgililer Gününde gerçekleşecek.

İletişim Fakültesi Reklam Tasarım atölyesi ve dersi kapsamında geçen yıl birincisi düzenlenen sevgi temalı fotoğraf sergisi ve atölye çalışmaları ile ilgili açıklama yapan proje koordinatörü öğretim görevlisi Feriha Dikmen, serginin amacının farklı bakış açılarından sevginin farklı şekillerde ifade edildiğini fotoğraflar yolu ile göstermek olduğunu belirtti.

Serginin genç iletişimcileri ve reklam dünyasına yön verecek geleceğin reklamcıları olarak yükseköğretim sonrası kariyerlerine başlayacak İletişim fakültesi öğrencilerinin gelişimine önemli katkılar yapacağının da altını çizen Dikmen, GAU öğrencilerinin objektiflerine takılan karelerin yer alacağı sergiden elde edilecek gelirin Kıbrıs Çocvuk Vakfına bağışlanacağını ifade etti.

Öğrencilerin degişik bakış açılarıyla ‘Sevgi‘nin fotoğraf karelerine aktarıldığı ve İletişim Fakültesi öğretim üyelerinin danışmanlığında gerçekleşen projede, ayrıca İletişim Fakültesi öğretim görevlilerinden oluşan jüri tarafından Fotoğraf Özel Ödülleri de sahiplerini bulacak.