2011’in En İyisi GAÜ

2011’in En İyisi GAÜ

Masatenisi Federasyonu tarafından düzenlenen ödül töreni ile Masatenisinde 2011’in En İyileri Ödüllerini aldı.

Son iki yılın şampiyonu Girne Amerikan Üniversitesi sporcuları ödül törenine damga vuruken GAÜ Masatenisi takımı 2011’in en iyileri ödül töreninde birçok ödülün sahibi oldu.

Girne Amerikan Üniversitesi Masatenisi takımından yıldız genç ve büyük bayanlarda Elif Töre, gençler ve büyüklerde İbrahim Tekdoğan, yıldızlarda Cemal Kara ve yıldız bayanlarda Tülay Boranhan ödül aldığı gecede 2011’in başarılı sporcularına ödülleri Federasyon Başkanı Yusuf Karayusufoğlu, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Koordinatörü Süleyman Göktaş, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Girne Amerikan Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar ve GAÜ Spor Koordinatörü Muzaffer Doğgün tarafından verildi.

Girne Amerikan Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar ödül töreni sonrasında GAÜ TV’ye yaptığı açıklamada Girne Amerikan Üniversitesi’nin spor kulupleri ve sporcularının ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılı bir yıl geçirdiklerini belirterek “Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi yanında Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu ve Spor Koordinatörlüğü bünyesinde GAÜ sprocuları 2011’de başarılı derecelere imza attı. GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs bünyesindeki Spor Kompleksleri ve alanlarında yoğun bir çalışma temposu ile sporcularımız ulusal ve uluslararası müsabakalara hazırlandılar ve önemli sonuçlar elde ettiler. Masatenisi takımı ve diğer tüm takımlarımız ile sporcularımızı kutluyorum ve 2012 yılında da önemli başarılara imza atarak önce KKTC’yi sonra Girne Amerikan Üniversitesi’ni katılacakları ulusal ve uluslararası müsabakalarda layıkıyla temsil edeceklerdir” dedi.