Oryantasyon Günleri Sona Erdi

Oryantasyon Günleri Sona Erdi

Girne Amerikan Üniversitesi Öğrenci İşleri Direktörlüğü koordinesinde 2011-2012 akademik yılı ile birlikte üniversite yaşamlarına Kuzey Kıbrıs’ta başlayan öğrenciler için düzenlenen oryantasyon programlarının sonuncusu gerçekleştirildi.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs bünyesinde düzenlenen oryantasyon programında yeni öğrencilere adaptasyonları ve uyum sürecinde karşılaşabilecekleri problemlerle ilgili bilgi verildi.
“Oryantasyon bünyesinde öğrencilerin istek ve önerileri değerlendirildi.”

Oryantasyon bünyesinde Öğrenci İşlerinden sorumlu Rektör Yardımcısı Doc. Dr. Tülin Bodamyalı sunum ve bilgilendirme yaparak öğrencilerin sorunlarını dinledi. Üniversite ile ilgili öğrencileri bilgilendiren Bodamyalı, karşılaşabilecekleri uyum problemleri ve aileden uzakta yaşamaya dair çözüm yollarını öğrencilerle paylaştı.

Oryantasyon programının sonuda öğrencilere söz hakkı verilerek yaşadıkları uyum problemlerini ve önerilerini dinleyen Öğrenci İşlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Doc. Dr. Tülin Bodamyalı, öğrencilerin uyum süreçlerine büyük katkıda bulundu.