SEZZY GAÜ’DE HİP-HOP RÜZGARI ESTİRDİ

SEZZY GAÜ’DE HİP-HOP RÜZGARI ESTİRDİ

Baltık Ülkelerinin vazgeçilmez sanatçısı, MTV ‘Pimp My Ride’ sunucusu, dünyaca ünlü markaların yüzü, Hip-Hop dünyasının parlayan yıldızı Sezzy, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 2019 Bahar Şenlikleri’nin 4.gününde, öğrencilere muhteşem bir gece yaşattı.

Konser sonrası GAÜ Medya’ya açıklama yapan Sezzy;
“Benim hayatım tamamıyla müzik. 20 yıllık bir müzik kariyerim var. Kıbrısta ilk defa bir üniversite festivalinde sahne aldım. Herkesin enerjisi çok iyiydi. Bu beni çok mutlu etti. Normalde çok enerjik bir insanım, karşımda ki dinleyicilerde aynı şekilde. Heyecanlı olduklarını görünce enerjim katlanarak artıyor. Herkes kendine bir hedef koymalı, bu hedefi koyduktan sonra etrafta ki binlerce insan sizi bu hedefinizden vazgeçirmeye çalışacak ancak; hiç bir şekilde hedefinizden, hayalinizden vazgeçmeyin. O hedefe doğru koşun ve çalışmaya devam edin” dedi.