GAÜ ÖĞRENCİLERİ TEKNİK GEZİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ ÖĞRENCİLERİ TEKNİK GEZİ GERÇEKLEŞTİRDİ

 

 

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) İletişim Fakültesi Öğrencilerinden Le Chateau Lambousa Otel’e Teknik Gezi Gerçekleştirdi.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ)  İletişim Fakültesi öğrencileri, İşletme Yönetimi dersi kapsamında Dr. Kamil Kanıpek’in nezaretinde Lapta’da faaliyet gösteren bir turizm işletmesi olan Le Chateau Lambousa Otel’e teknik inceleme gezisi gerçekleştirdi.

Kanıpek, “Gezi kapsamında öğrenciler, derste öğrendikleri işletmelerin çeşitli yönetim fonksiyonlarıyla ilgili bilgileri turizm işletmesi örneği üzerinden pekiştirme olanağı buldu. Otel yöneticileri gezi sırasında öğrencilerimize işletmelerin işleyişi, hizmet süreci, pazarlama, tanıtım, müşteri ilişkileri, insan kaynakları, muhasebe yönetimi gibi işletme fonksiyonları hakkında detaylı bilgiler vererek örnekler sundu” dedi.

Teknik gezilerin önemine vurgu yapan Dr. Kanıpek; “Öğrencilerimiz derste öğrendikleri teorik bilgileri sektördeki deneyimle pekiştirme fırsatı buldu. Öğrencilerimizin mesleki gelişimleri açısından öncelikle işletmeleri tanıması; halkla ilişkiler, tanıtım, pazarlama, insan kaynakları yönetimi gibi fonksiyonlarını görmeleri son derece faydalı oldu. Teknik gezi sırasında bizleri sıcak bir şekilde karşılayan ve bilgilendiren Le Chateau Lambousa Otel yöneticilerine ve otel görevlilerine ayrıca teknik gezi ile ilgili bizlere her türlü desteği sağlayan Okul Yönetimine ve GAÜ Genel Sekreterliğine teşekkürlerimizi sunarız” dedi.