TÜRKİYE-KKTC-AB İLİŞKİLERİ, 2 KASIM CUMA GÜNÜ GAÜ’DE MASAYA YATIRILACAK

Haberler

GAÜ'DEN

TÜRKİYE-KKTC-AB İLİŞKİLERİ, 2 KASIM CUMA GÜNÜ GAÜ’DE MASAYA YATIRILACAK

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü ve Avrupa Birliği Fahri Eğitim Elçisi Serhat Akpınar’ın özel daveti ile KKTC’ye gelecek olan Emekli Büyük Elçi Şakir Fakılı tarafından “Türkiye – KKTC – Avruğa Birliği İlişkileri” konulu Konferas 2 Kasım 2018 Cuma günü GAÜ’de gerçekleşecek.
GAÜ ve KAÜ işbirliğinde, Emekli Büyükelçi Şakir Fakılı tarafından verilecek “Türkiye – KKTC – Avruğa Birliği İlişkileri” konulu konferasın ardından düzenlenek olan panelin Moderatörlüğünü KAÜ Rektörü Prof. Dr. Uğur Özgöker üstlenecek. Panele ayrıca, KKTC Eksi Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Sanatçı, Friedrich Alexander Üniversitesi Öğretim Üyesi ve KKTC Bavyera Fahri Elçisi Doç. Dr. Turgay Hilmi, GAÜ Siyaset Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aykut Toros ve KAÜ Siyaset Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ulvi Keser katılacak.
Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, Organizasyonun, 2 Kasım 2018 Cuma Günü 10:30’da, GAÜ Millenium Senato Kongre Merkezinde düzenleneceği bildirilerek, tüm öğrencilerin ve halkın davetli olduğu ifade edildi.