GAÜ’YE BURSA’DAN BÜYÜK İLGİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’YE BURSA’DAN BÜYÜK İLGİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), 2018-2019 akdemik yılında üniversiteye yerleşecek olan üniversite adayları ile biraraya gelmeye devam ediyor.

GAÜ RektörÜ Prof. Dr. Kutsal Öztürk başkanlığındaki, GAÜ PDR Bölümü Akademisyeni Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emin Sardoğan ile GAÜ İzmir Koordinatörü Gözde Bider, sürdürmüş oldukları, Balıkesir-Bursa ziyaretlerinde, 2. Durak olrak Bursa’nın İnegöl İlçesinde bulunan, İnegöl Okyannus Koleji’ni ziyarette bulundu.

Ziyarette GAÜ heyetini yoğun ilgi ile karşılayan İnegöl Okyanus Koleji yetkilileri, GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk anlatımıyla, KKTC ve üniversite hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Rektör Prof. Dr. Kutsal Öztürk, İnegöl Okyanus Koleji Müdürü Mehmet Baştürk başta olmak üzere, okul öğretmenlerinin, kendilerini özel olarak ağırladığını belirterek, gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Öztürk açıklamasının devamında, geçtiğimiz ay GAÜ de gerçekleştirilen eğitim çalıştayına davetli olrak katılan, İnegöl Okyanus Koleji rehberlik öğretmenleri ile tekrardan biraraya gelmekten dolayı büyük sevinç yaşadığını bildirerek, Okul müdürü Mehmet Baştürk’e GAÜ anı plaketi takdim etti.