MONART SANAT AKADEMİSİN’DEN, ÇOCUKLARA YÖNELİK SANAT ÇALIŞMALARI

Haberler

GAÜ'DEN

MONART SANAT AKADEMİSİN’DEN, ÇOCUKLARA YÖNELİK SANAT ÇALIŞMALARI

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal’ın eşi Ressam Sevim Erdal’ın, girişimi ile hayat bulan Monart Academy, çocuklara özel hazırlamış olduğu sanat atölyelerine, çocuklar ve ailelerini bekliyor.

GAÜ Elysium Court’ta bulunan, Monart Sanat Akademisi’nde düzenlenecek olan “Çocuk Sanat Atölyeleri”, çocukların eğlenceli bir ortamda sağlıklı malzemelerle, özgürce ve yaratıcı düşünerek farklı sanatsal tecrübeler yaşayabilecekleri bir ortam sunacak. Çocuklar, sanat atölyeleri kapsamında resim, cam, heykel, seramik, mozaik ve taş boyama gibi etkinliklerle sanat dolu günler geçirecekler.

Konuyla ilgili Monart Sanat Akademisinden yapılan açıklamada, Eğlence, yaratıcılık ve sanatın birleştiği çalışmalarda amaçlarının, çocukların güncel sanata olan ilgilerini arttırmak ve onları bazı temel sanat kavramlarıyla tanıştırmak olduğu belirtildi. Çocukların aktivitelere aileleri ile beraber katılabileceği ifade edilen açıklamada, çocukların eğlenceli ve kaliteli zaman geçirirken aynı zamanda kendilerini geliştirebilecekleri vurgulandı. Aynı zamanda, doğum günlerini, hem sanat yaparak hem de eğlenerek Monart Sanat Akademisi’nde kutlayabilecekleri belirtildi.

Monart Sanat Akademisi bünyesinde düzenlenecek olan “Çocuklara Yönelik Sanat Atölyeleri”nin, Cumartesi Günleri,11:00-12:00, 12:00-13:00, 14:00-15:00 ve 15:00-16:00  saatleri arasında gerçekleşeceği belirtildi. Katılım Ücretlerinin,  günlük 25TL, Aylık 120 TL olduğu ifade edilen açıklamada, detaylı bilgi ve rezervasyon için (0548) 870 87 04 numaralı telefona ulaşılabileceği bildirildi.