GAÜ, "2017-2018 AKADEMİK YILI BURS SIRALAMA SINAVI" GERÇEKLEŞTİ.

GAÜ, "2017-2018 AKADEMİK YILI BURS SIRALAMA SINAVI" GERÇEKLEŞTİ.

Girne Amerikan Üniversitesi`nin, KKTC Liseleri’nden mezun olmuş üniversite adaylarına yönelik düzenlediği “GAÜ 2017 Burs Sıralama Sınavı” gerçekleştirildi.

GAÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı; 30 Haziran 2017 Cuma Günü Girne Merkez Kampüsü`nde gerçekleşen sınav ile ilgili olarak bir yazılı açıklamada bulunarak, genç adayların yoğun ilgisine teşekkür etti.

Açıklamada; "2017-2018 Akademik Yılı`nda öğrencimiz olabilmek adına; Bu yıl ki,  `Burs Sıralama Sınavı`na katılarak çaba gösteren tüm müstakbel öğrencilerimizi kutluyoruz. Bu yıl da; KKTC Liseleri`nden mezun olan üniversite adayı öğrencilerimizin tercihlerinde, öncelik kazanmaktan mutluluk duyuyoruz.

Türkçe ve İngilizce kategorilerde, 160 sorudan oluşan sınav periyodunun; tüm aday öğrencilerimiz için, öğrenim görmeyi arzuladıkları bölümler dahilinde sonuçlanması ve yaşamlarının bu çok önemli zaman dilimine, çok olumlu katkılar yapmasını diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada; “GAÜ 2017 Burs Sıralama Sınavı” Sonuçları`nın, önümüzdeki hafta ilan edileceği bilgisine de yer verilirken; Burs ve giriş sınavı ile ilgili detaylı bilginin; (Girne Kampüs) Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan  ve  www.gau.edu.tr ile  kayıt@gau.edu.tr elektronik adreslerinden veya 650 20 00 (dahili: 1185-1179-1221-1198) no’lu telefon numaralarından alınabileceği de kaydedildi.