KÜRESEL EKONOMİDEKİ YANSIMALAR, GAÜ’DEKİ ULUSLARARASI KONFERANSTA ELE ALINIYOR

KÜRESEL EKONOMİDEKİ YANSIMALAR, GAÜ’DEKİ ULUSLARARASI KONFERANSTA ELE ALINIYOR

Girne Amerikan Üniversitesi, uluslararası konferanslar dizisine “2’inci Uluslararası Uygulamalı Ekonomi ve Finans Konferansı” (2nd International Conference on Applied Economics and Finance) ile devam ediyor.

GAÜ’den yapılan açıklamaya göre;  Dünya ve Türkiye ekonomilerindeki güncel gelişmeleri tartışılacağı bir platform oluşturmayı hedefleyen, İşletme Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Derviş Kırıkkaleli ile Hazine Müsteşarlığı Uzmanı Doç. Dr. Hasan Murat öncülüğünü yaptıkları; 2. Uluslararası Uygulamalı Ekonomi ve Finans Konferansı’nda, 23 farklı ülkeden çok sayıda tanınmış bilim insanı ağırlanacak.

Açıklamada; 5-6 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek “2nd International Conference on Applied Economics and Finance” da, 170 bildirinin sunulacağı bilgisiyanında, ayrıca; 130 civarında konu ile ilgili çalışmanın değerlendirileceği de belirtildi.