The American Elementary ve The International Prep School Mezuniyeti Görkemli Bir Törenle Gerçekleşti

Haberler

GAÜ'DEN

The American Elementary ve The International Prep School Mezuniyeti Görkemli Bir Törenle Gerçekleşti

ERSOY: “EĞİTİMLERİNİZİN HER AŞAMASINDA, SİZLERE DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu Bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji İlkokul’lu mezuniyeti görkemli bir törenle gerçekleşti.

 

GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşen törene, GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Vekili Olgun Üstün, GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk, GAÜ Yöneticiler Kurulu Üyesi ve Okullar Grubu Başkanı Ferdiye Ersoy, Okul Koordinatörleri ve Müdürleri, öğretmenler ve öğrenci aileleri katıldı.

 

İstiklal Marşı ve GAÜ Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Amerikan İlkokulu Müdürü Mine Ağdaç ile The International  Prep School Müdürü Paula Branch’ın konuşmaları ile devam etti.

 

The American Elementary  School Müdrü Mine Ağdaç gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında öğrencilere hitaben “Sizler bizim gururumuzsunuz, çok çalıştınız bugünlere geldiniz. Tamamlama belgelerinizi almaya hak kazandınız. Bundan sonraki yaşamınızda doğru hedefler belirleyiniz. Hedefe ulaşmada size yolunuzu, aldığınız eğitim, iradeniz, azim ve kararlılığınız gösterecektir.Yaşamınız boyunca Girne Amerikan ruhunu hep taşıyacağınızı biliyorum ve bizler de başarılarınızda payımız olduğunu düşünüp her zaman sizlerle övüneceğiz. Yolunuz hep açık, başarılarınız daim, sevgi meşaleniz olsun.” dedi.

 

The International  Prep School Müdürü Paula Branch konuşmasında, tüm öğrencileri kendi çocukları gibi gördüğünü belirtirken, öğrencilerin çok kültürlü eğitim fırsatı sonucunda üstdüzey dil eğitmi yanısıra, uluslararası düzeydeki ders eğitmleri ile başarılı bireyler olarak geleceğin sayılı bireyleri olduklarını bildirdi.

 

Slayt gösterisinde tüm mezunların gelecek planları yayınlanan törende, konuşmaların ardından öğrencilere seslenen GAÜ Yöneticiler Kurulu Üyesi ve Okullar Grubu Başkanı Yrd. Doç Dr. Ferdiye Ersoy, öğrencilere başarılar dileyerek, “Bu yıl yeni eğitim binamız ve teknolojik alt yapımızla sizlere adanın en iyi okulunda eğitimize başladık. Güçlü eğitim kadromuzla öğrencilerimizin yanındayız.” dedi. Tüm öğretmenleri sahneye alan Ersoy, eğitiminlerinin her aşamasında öğrencilere destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

 

Birlikte ‘’Bu Gece Son’’ final şarkısı söyleyen mezunlar diplomalarını öğretmenlerinden alarak, hatıra fotografı çekildirler.