Dans ve Sanat GAÜ Sahnesinde Buluşuyor

Haberler

GAÜ'DEN

Dans ve Sanat GAÜ Sahnesinde Buluşuyor

Stage School Geleneksel Gala Gecesi GAÜ Spectrum Gerçekleşiyor.

Girne Amerikan Üniversitesi Stage School 2013-2014 Akademik yılının sonunda yıl boyu aldıkları eğitimlerini dans şölenine dönüştürüyor.

GAÜ Sahne Sanatları fakültesi bünyesinde eğitim veren Stage School öğrencileri yıl boyunca uluslararası akademik kadro eşliğinde aldıkları eğitimin ardından 26 Haziran 2014 Perşembe günü saat 18:30’da GAÜ Spectrum Uluslararası Kongre Merkezinde dans şöleni düzenliyor.

Dünyaca ünlü dans eğitmenlerinin koreografileri’ni sergileyecek olan Dans Akademisi öğrencileri, dansın otoritesi olduklarını gösterecekleri şölen her yıl geleneksel olarak düzenleniyor.

HER YIL HALKA AÇIK VE ÜCRETSİZ OLARAK DÜZENLENİYOR

Konuyla iligli GAÜ’den yapılan açıklamada, 26 Haziran 2014 Perşembe günü saat 18:30’da GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de düzenlenecek dans şöleninin ücretsiz ve halka açık olarak gerçekleşeceği bildirildi.

GAÜ Dans Akademisi Kayıtları Devam Ediyor

Ayrıca, GAÜ Sahne Sanatları Yüksekokulu Dans bölümü’nün kayıtlarının devam ettiği belirtilen açıklamada, bünyesinde dünyaca ünlü dans eğitmenlerinin bulunduğu dans bölümü için yetenek sınavının 4 Eylül 2014 Perşembe günü gerçekleşeceği bildirildi.

Dans Akademisi kayıtları ve gala gecesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için 650 20 00 – 1454 numaralı telefona başvurulabileceği belirtildiği açıklamada Sahne Sanatları dans bölümü eğitim programlarından 2 yılda mezun olan öğrencilerin “Profesyonel Danscı” ünvanı ile profesyonel dans okullarında Dans Grubu Üyesi veya Solist, Yönetmen Sanatçı, Koreograf, Vücut Hareket Uzmanı, Dans Teorileri, Dans Araştırmaları, Performans Çalışmaları, ve Dans Kritikleri alanlarında Yenilikçi Araştırmacı , Sanat organizasyon ve kurumlarda Danışman Yönetici olarak kariyerlerine başlayacaklarının ifade edildi.