11’inci Denizcilik Eğitimi Konsey Toplantısı GAÜ Gerçekleşti

Haberler

GAÜ'DEN

11’inci Denizcilik Eğitimi Konsey Toplantısı GAÜ Gerçekleşti

Girne Amerikan Üniversitesi, 11’inci Denizcilik Eğitim Konseyi (DEK) toplantısına evsahipliği yaptı.
GAÜ Millenium Binası Senato Kogre Merkezinde gerçekleşen ve 2 gün süren toplantıda 3 Mart 2014 tarihinde yapılan toplantıda alınan kararların değerlendirilerek, Konsey çalışma grupları oluşturuldu. 11. Denizcilik Eğitimi Konsey Toplantısının son oturumunda ise Çalışma gruplarının raporları sunulurken YÖK ve T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı (UDHB) yetkililerine sunulacak dokümanlar hazırlandı.

GAÜ Deniz ve Ulaştırma Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen 11.Denizcilik Eğitimi Konsey Toplantısı (DEK), resmi açılışı GAÜ Millenium Senato Kongre Merkezi’nde Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlattı. Toplantıda DEK Koordinasyon Kurulu Başkanı Doç.Dr.Ender Asyalı, GAÜ Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu Müdürü Kaptan Efdal Safdel, UDH Bakanlığı,Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli, GAÜ Rektörü Prof.Dr.Yıldırım Öner, UDH Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof.Dr.Durmuş Günay konuşma yaptı.

Konuşma sonunda GAÜ Rektörü Prof.Dr.Yıldırım Öner tarafından konuşmalarından dolayı DEK Koordinasyon Kurulu Başkanı Doç.Dr.Ender Asyalı, UDH Bakanlığı,Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli, UDH Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka ve YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof.Dr.Durmuş Günay’a plaket takdim edildi.