LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ

Bahar 2020 | Kayıt Dondurma Hakkında

Sevgili Öğrenciler,
YÖK'ün 1 Nisan 2020 tarihinde almış olduğu karar doğrultusunda,  Krona virüs salgını nedeniyle  lisansüstü düzeyde öğrenim gören öğrenciler, 22 Nisan 2020 tarihine kadar, talep etmeleri halinde 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı bahar döneminde kayıtlarını dondurabilecek. Kayıt dondurulan süre, azami süreden sayılmayacaktır. Bu süre sonunda her hangi bir kayıt dondurma olmayacak ve talep etmeyen öğrenciler on-line derslerine devam edecek olup, tez savunmaları için de müracaatta bulunabilecektir.
 * 2020 bahar döneminde aktif kayıtlı olup , kayıt dondurmak isteyen önlisans , lisans, yükseklisans ve doktora öğrencilerimizin kayıt dondurma başvurularını en geç 22 Nisan 2020 tarihine kadar bilgi@gau.edu.tr adresine başvuru yapmaları gerekmektedir.