2017 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI TELAFİ SINAV DUYURUSU

2017 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI TELAFİ SINAV DUYURUSU

2017 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI

TELAFİ SINAV DUYURUSU

2017 GÜZ Döneminde Muhasebe bakiyesi olan ve/ veya final sınavlarına katılamayan (devam sorunu olmayan ve vize sınavına katılan), final sınavlarına giremeyen öğrencilerin dikkatine:

Üniversitemiz muhasebesine GÜZ 2017 dönemine ait eğitim harcı borcu olup final sınav kartı alamayan öğrencilerin, kalan bakiyelerini tamamlamaları, halinde 25 OCAK  – 31 OCAK  tarihleri arasında  sınavlarına 50 TL  ders başı ödeme (Ziraat Bankası :1985005005 nolu hesaba yapılacaktır) ile sınava başvurma hakları olacaktır. Başvuruların ilgili fakülte sekreterliğine yapılması önemle rica olunur. Geç başvurular kabul edilmeyecektir.

İlgili sınavlar Bütünleme  sınavları ile beraber 1ŞUBAT-6 ŞUBAT  2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.