Yurtlarda Bulunan Kişisel Eşyalar Hakkında

Yurtlarda Bulunan Kişisel Eşyalar Hakkında

2019-2020 Akademik yılında   Girne     Amerikan   Üniversitesi   Univer-City Complex (Karmi) Erkek  Öğrenci   yurdunda kalıp  mezuniyet veya  online    eğitim sebebi  ile   2020-2021 Akademik  yılında    yurdumuzda   kalmayacak  öğrencilerden   bulunduğu     bölgedeki  pandemik   şartlardan    dolayı  kendisine   verilen    7  ay   sürede    eşyalarını  toplamak   için    gelemeyen  öğrencilerimizin eşyaları yurdumuzun pandemik süreçteki tadilat, tamirat, temizlik ve hiyjen çalışmalarının   daha    sağlıklı   yapılabilmesi   ve  yurt   imkanlarından  yararlanmak isteyen  öğrencilerimizin  engelenmemesi için öğrencilerimizin eşyaları toplanacaktır.

İlgili işlem sonrasında  teslim için bilgi paylaşımı  adına   yurtlar@gau.edu.tr adresine mail atılması  gerekmektedir .

Teslim   alacak kişi bilgisi  verilmeyen eşyalar  üniversitemizin  belirlediği şart  ve koşullarda    yüz yüze   yapılacak   ilk   akademik döneme  kadar    ücretsiz   muhafaza  edilecektir.