Yurtlarda Bulunan Kişisel Eşyalar

Yurtlarda Bulunan Kişisel Eşyalar

2019-2020 Akademik yılında   Girne    Amerikan  Üniversitesi   Elysium   Kız  Öğrenci  yurdunda kalıp  mezuniyet veya  online   eğitim sebebi  ile  2020-2021 Akademik  yılında   yurdumuzda  kalmayacak  öğrencilerden   bulunduğu   bölgedeki  pandemik   şartlardan  dolayı  kendisine   verilen  5  ay   sürede  eşyalarını  toplmak   için  gelemeyen  öğrencilerimizin eşyaları yurdumuzun tadilat, tamirat, temizlik ve hiyjen çalışmalarının   daha   sağlıklı  yapılabilmesi   ve    yurt  imkanlarından  yararlanmak isteyen  öğrencilerimizin  engelenmemesi için öğrencilerimizin eşyaları video kayıt eşliğinde  toplanacaktır.

İlgili   işlem sonrasında  teslim  ve kargolama   için bilgi paylaşımı  adına  yurtlar@gau.edu.tr adresine mail atılması  gerekmketedir .

Kargo ve teslim  alacak kişi bilgisi  verilmeyen eşyalar  üniversitemizin  belirlediği şart  ve koşullarda   yüz yüze  yapılacak  ilk   akademik döneme  kadar  ücretsiz   muhafaza  edilecektir.