2020 2. YAZ OKULU KAYITLARI

2020 2. YAZ OKULU KAYITLARI

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ

2020 2. YAZ OKULU KAYITLARIMIZ 17/18 AĞUSTOS 2020 TARİHİNDE ONLİNE OLARAK GERÇEKLEŞECEKTİR.

2.inci Yaz okulumuz 19 Ağustos 2020 de başlayıp 28 Eyül 2020 tarihine kadar on-line olarak tamamlanacaktır.

• Yaz okulunda açılacak olan derslerinizi  öğrenci portalınızdan haftasonundan itibaren student.gau.edu.tr den görebilirsiniz.
  • Öncelikle 2. Yaz okulunda  alacağınız ders sayısına göre ödemeniz gereken eğitim harcı ile ilgili bilgiyi ogrmuh@gau.edu.tr adresinden mail göndererek öğrenebilrisiniz.
  • Yatırımınızı yaptıktan 1 gün sonra student.gau.edu. tr adresinden derslerinizi on-line olarak seçebilirsiniz.
  • Derslerinizi seçtikten sonra danışmanınızın on-line olarak  onay vermesi halinde kayıt işleminiz tamamlanmış olacaktır.

YAZ OKULU AKADEMİK KURALLARI :

1. 1. ve 2. Yaz okulunda toplamda en fazla 12 kredilik ders alabilirler.
  2. Akademik uyarıda olan öğrencilerimiz en fazla 6 kredilik 2 yeni ders alabilirler.Buna ek olarak 12 krediyi tamamlamak isteyenler eski ders alabilirler.
  3. Akademik uyarıda olmayıp Genel not ortalamasını 2.00 ın altında olan öğrenciler   en fazla 3 yeni (9 kredi), ders alabilirler. Buna ek olarak 12 krediyi tamamlamak isteyenler eski ders alabilirler.
  4. Genel not ortalaması 2.00 üzerinde olanlar istedikleri 12 kredilik derslerini alabilirler.

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI