Yemek Paketinden Yararlanan Öğrencilerimiz

Yemek Paketinden Yararlanan Öğrencilerimiz

Girne Amerikan Üniversitesi öğrenci yurtlarında kalırken yemek paketinden yararlanan öğrencilerimizin dikkatine ; Covid 19 pandemik sürecinden dolayı kaldıkları yurtlarından kendi istekleri doğrultusunda ülkelerine dönen öğrencilerimizin 14 mart 2020 tarihlerinden 23 Mayıs 2020 tarihine kadar olan sürenin yemek paketi harcı öğrencilerimizin yurt yemek paketi hesaplarına aktarılacak olup öğrencilerimiz 2020-2021 akademik yılında yurtlarımızda yemek paketinde yararlanırken bu harcı kullanabileceklerdir. İlgili destekten yararlanmak isteyen öğrencilerimiz en geç 31 Mayıs 2020 ye kadar taleplerini yurtlar@gau.edu.tr ye mail atarak gerçekleştirmeleri gerekecektir. Yurt yemek paketi harçları yeni akademik yıl ücret değişikliğinden etkilenmeyecektir.