Rektörlük Ofisinden Duyuru

Rektörlük Ofisinden Duyuru

Tüm Dekanlarımız, Müdürlerimiz,Bölüm Başkanlarımız, Çok değer verdiğimiz yeni ve eski öğretim üyelerimiz ve çok sevdiğimiz öğrencilerimiz;

cezalı duruma düşmemelerini isterim.16000 `e yaklaşan öğrencilerimizle GAU Ailemiz hızla büyüyor.Bu hızlı büyüme ve kapasite artımı fiziksel gereksinmelerimizi etkiliyor.Bir aylık sürede Fiziksel imkanlarda bazı sıkıntılarımız  olabilir.Bu zaman içinde sıkınları en az düzeye indirme doğrultusunda çabalarınıza ihtiyaç vardır.Yöneticiler kurulumuz Kampusumuzu yakın çevresiyle büyütmek ve fiziksel imkanları arttırma hususunda 2016 ,2017,2018 yıllarına ilişkin master plan ve bina projelerine ilişkin çalışmalar üzerine yoğun bir  gayret ve çaba içindedirler.Bu  durum Geleceğimize mutlu bakma imkanı vermektedirler.Yakın zaman içinde çok güzel bir mekana taşınması tamamlanacak Kütüphanemizi yeni kitaplarımızla kullanacağız.Kullanım saatlerimizde  imkanlar ölçüsünde öğrencilerimizin sınav dönemleride göz önüne alınarak düzenlenecektir.

Bugün sevgili öğrencilerimizle ilk derslerimize başlıyacağız.Bir öğrenci bile gelse değerli öğretim üyelerimiz onlarla beraber olacaklardır.Eğitim öğretim sürecimizi, programlarımız doğrultusunda baştan sona hassasiyetle uygulayacağınıza güvenim tamdır.Her fırsatta GAÜ Büyük Ailemizi yeni gelen öğrencilerimize samimiyetle tanıtın ve anlatın,lütfen.

Bu yeni dönemde Dekanlar,Müdürler Bölüm Başkanları,Danışmanlar ve çok değerli öğretim üyelerimizle ve çok sevdiğimiz öğrencilerimizle Akademik ve İdari hiyerarşi içinde çalışacağız.Amacımız sorunları yerinde ,ertelemeden ve çabuk çözmektir.Hepimiz bu sorumluluk bilinci ile çok çalışacağız ve başarılarımız sürekli artacak ve olumlu sonuçlar alarak  hep birlikte mutlu olacağız.Ben hep yanınızda ve içinizden biri olacağım.

Sevgi ,Saygı, Samimiyet ve Güven Tüm yaşamımda en önem verdiğim kavramlardır.Bu bağlamda 2015/2016  yılı ders başlangıcımızın hayırlı ve başarılı olmasını diliyorum.
Hepinizi çok seviyorum.

Sevgi ve Saygımla