BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ YAŞLILARA SAYGI HAFTASINDA HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ YAŞLILARA SAYGI HAFTASINDA HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

YAŞLILARA SAYGI HAFTASI



KAPSAMINDA BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ



GAÜ Beşeri Bilimler Fakültesi sosyal sorumluluk projeleri ve sosyal yardım çalışmalarına devam ediyor.



Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Beşeri Bilimler Fakültesine bağlı İngiliz Dili ve Edebiyatı ile Psikoloji Bölümleri ve Eğitim Fakltesine bağlı İngilizce Öğretmenliği bölüm öğrencileri öğretim görevlisi Ayşe Şat koordinatörlüğünde yaşlılar haftası dolayısı ile Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.



Dünyada ve ülkemizde her yıl 18-24 mart tarihleri arasında kutlanan "Yaşlılara Saygı Haftası" dolayısıyla sosyal sorumluluk ve yardım projesi kapsamında Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezine gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili açıklama yapan GAÜ öğretim görevlisi Ayşe Şat, ziyaretin amacının yaşlıların sorunları ile ilgili toplumda duyarlılık ve farkındalık yaratarak yaşlıların sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmek olduğunu belirtti.



Ziyarette Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlıların sorunlarını dinlediklerini ifade eden Şat, "Yaşlılarımız aslında yılın bir haftası değil, her gün hatırlanacak kadar bizler için değerlidir. Onları sevgiye, saygıya ve ilgiye muhtaç bırakmamak adına sorunlarına ve ihtiyaçları ile ilgili GAÜ olarak sosyal sorumluluğumuzu yerine getirerek toplumsal farkındalık ve duyarlılık yaratmak istiyoruz. Yaşlıların ve toplumsal kesimlerin sorunlarına sosyal sorumluluk projeleri kapsamın da yardımcı olmak GAÜ’nün temel amaçları arasında. Yaşlılarımızın sorunlarını dinleyip çözümü noktasında önerilerimizi ve çözüm projelerimizi ilgililere ileteceğiz " dedi.



Ziyaret GAÜ öğrencilerinden oluşan müzik grubunun mini konseri ile sona erdi.