Final Telafi Sınavları

Final Telafi Sınavları

2015-2016 Bahar Döneminde Muhasebe bakiyesi olan ve/ veya fakülte kurul kararına göre mazeretli sayılıp, final sınavlarına giremeyen öğrencilerin dikkatine:

Üniversitemiz muhasebesine 2015-2016 Bahar dönemine ait eğitim harcı borcu olup sınav kartı alamayan öğrencilerin, kalan bakiyelerini tamamlamaları, mazeretli öğrencilerin ise Fakülte kurulu tarafından mazeret sınav hakkı tanınması halinde 3 Haziran - 7 Haziran 2016 tarihleri arasında telafi sınavlarına 50 TL  ders başı ödeme (Ziraat Bankası :1985005005 nolu hesaba yapılacaktır) ile sınava girme hakları olacaktır. Başvuruların ilgili fakülte sekreterliğine yapılması önemle rica olunur. Geç başvurular kabul edilmeyecektir. Ayrıca bu ilgili öğrencilere verilen son sınav hakkı olacaktır.

İlgili sınavlar 8-10 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

3 Haziran 2016