SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

2017- 2018 SUMMER INTERNSHIP NECESSARY DOCUMENTS AND HEALTH REPORT ANNOUNCEMENT / 2017- 2018 YAZ STAJI İÇİN GEREKLİ OLAN EVRAKLAR VE SAĞLIK RAPORU DUYURUSU

To the attention of all students of Faculty of Health Sciences!

To the attention of all students of Faculty of Health Sciences!!

Click here for the DOCUMENTS REQUIRED  and HEALTH REPORT announcement for 2017-2018 summer internship application !!!

Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin dikkatine !

2017- 2018 yaz stajı için gerekli olan evraklar ve Sağlık Raporu evrağını görmek için tıklayınız.

Evrakta belirtildiği üzere; öğrenciler staj yapacakları her gün için günlük staj ücretini 0.7 TL olarak alıp ödemeleri gereken tutarı hesaplayacaklardır.

DİKKAT !!!

TC veya KKTC vatandaşı olup yaz stajını KKTC`de yapmayı planlayan öğrencilerin isimlerini en yakın zamanda Sağlık Bilimleri Fakültesi Sekreteri Ceyda UÇANER`e yazdırmaları önemle rica olunur.