İŞLETME FAKÜLTESİ

Günümüzün hızla değişen ekonomik ve teknolojik gelişmeler ışığında sektörün nabzını tutabilecek uzmanları ve yönetici adaylarını yetiştirme hedefine bağlı olarak hazırlanan programdaki dersler uluslararası öğretim üyelerimiz tarafından verilmektedir. Amacımız öğrencilerimizi evrensel değerlere, yönetim ve liderlik sorumluluğuna sahip, verimli, kendine güvenli, karar verme gücüne sahip, İngilizce diline hakim, işletme yöneticisi olarak yetiştirmek; mezuniyet sonrasında küresel rekabet ortamında etkili bir biçimde görev almaya hazırlayacak kalitede bir eğitim ve öğretim vermektir.

Duyurular

GAÜ'DEN

Bahar 2020 Dönemi Final Sınavları

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniveristemiz Senatosunun aldığı kararlar aşağıda belirtilmiştir:

İçinde bulunduğumuz Pandemi sürecinde YÖK ve YÖDAK’ın kararları doğrultusunda 2020 Bahar dönemine ait dijital ortamda tamamlanan tüm derslerin sınavları yine dijital ortamda (proje, çevrim içi sınav veya ödev) 8-13 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilmesine karar verilmiştir. 

Final sınavlarında başarısız olan öğrencilerimiz 18-20 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan Bütünleme sınavlarına dijital ortamda katılabileceklerdir. 

Final sınavlarına 8-13 Haziran tarihlerinde mazeretleri olup da katılamayan öğrencilerimize 4-8 Ağustos tarihleri arasında yeniden dijital ortamda sınav hakkı verilecektir. 13-15 Ağustos tarihleri arasında ise ilgili final sınavlarının Bütünleme sınavları gerçekleşecektir.

Bahar 2020 döneminde dijital ortamda tamamlanamayan uygulamalı derslerin telafileri 15 Temmuz 2020 tarihine kadar dijital ortamda tamamlanacaktır. 

 

Rektörlük Ofisi