İŞLETME FAKÜLTESİ

Günümüzün hızla değişen ekonomik ve teknolojik gelişmeler ışığında sektörün nabzını tutabilecek uzmanları ve yönetici adaylarını yetiştirme hedefine bağlı olarak hazırlanan programdaki dersler uluslararası öğretim üyelerimiz tarafından verilmektedir. Amacımız öğrencilerimizi evrensel değerlere, yönetim ve liderlik sorumluluğuna sahip, verimli, kendine güvenli, karar verme gücüne sahip, İngilizce diline hakim, işletme yöneticisi olarak yetiştirmek; mezuniyet sonrasında küresel rekabet ortamında etkili bir biçimde görev almaya hazırlayacak kalitede bir eğitim ve öğretim vermektir.

Bahar 2020 | Kayıt Dondurma Hakkında

Değerli öğrencilerimiz ,

Covid19 salgını nedeniyle uzaktan öğretimde zorluk yaşayan öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için Yükseköğretim Kurulun Başkanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda :
 * 2020 bahar döneminde aktif kayıtlı olup , kayıt dondurmak isteyen önlisans , lisans, yükseklisans ve doktora öğrencilerimizin kayıt dondurma başvurularını en geç 22 Nisan 2020 tarihine kadar bilgi@gau.edu.tr adresine başvuru yapmaları gerekmektedir.
 *Kayıt dondurma işleminiz azami eğitim sürenizden sayılmayacaktır.