İŞLETME FAKÜLTESİ

Günümüzün hızla değişen ekonomik ve teknolojik gelişmeler ışığında sektörün nabzını tutabilecek uzmanları ve yönetici adaylarını yetiştirme hedefine bağlı olarak hazırlanan programdaki dersler uluslararası öğretim üyelerimiz tarafından verilmektedir. Amacımız öğrencilerimizi evrensel değerlere, yönetim ve liderlik sorumluluğuna sahip, verimli, kendine güvenli, karar verme gücüne sahip, İngilizce diline hakim, işletme yöneticisi olarak yetiştirmek; mezuniyet sonrasında küresel rekabet ortamında etkili bir biçimde görev almaya hazırlayacak kalitede bir eğitim ve öğretim vermektir.

2019 - 2020 Bahar Dönemi Kayıtları Yoğunluk Nedeniyle Uzatılmıştır

Yaşanan yoğunluk nedeni ile üniversitemiz rektörlüğü tarafından alınan karar doğrultusunda 2019 - 2020 Bahar dönemi kayıt tarihleri, kayıt yenileyecek olan mevcut öğrenciler için 5 Şubat 2020 mesai bitimine kadar uzatılmıştır.

Rektörlük