İŞLETME FAKÜLTESİ

Günümüzün hızla değişen ekonomik ve teknolojik gelişmeler ışığında sektörün nabzını tutabilecek uzmanları ve yönetici adaylarını yetiştirme hedefine bağlı olarak hazırlanan programdaki dersler uluslararası öğretim üyelerimiz tarafından verilmektedir. Amacımız öğrencilerimizi evrensel değerlere, yönetim ve liderlik sorumluluğuna sahip, verimli, kendine güvenli, karar verme gücüne sahip, İngilizce diline hakim, işletme yöneticisi olarak yetiştirmek; mezuniyet sonrasında küresel rekabet ortamında etkili bir biçimde görev almaya hazırlayacak kalitede bir eğitim ve öğretim vermektir.

Duyurular

GAÜ'DEN

2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi Kayıtları

Değerli Öğencilerimiz,

2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi için yatırılması gereken Eğitim Ücretleriniz Öğrenci Portalınıza  (http://student.gau.edu.tr/) yansıtılmıştır.

  1. İlgili ekrandan ödenecek tüm genel tutarı (Yurt+Yemek Paketi Hariç) görüntüleyebilirsiniz.
  2. Taksitli ödeme yapacak öğrencilerimizin ilk taksidini yatırıp Muhasebe departmanından 28/2/2020 Tarihine kadar Ödeme Antlaşması  imzalaması gerekmektedir.
  3. İlgili yatırım işlemleri için banka detaylarını https://www.gau.edu.tr/hizmetler/odeme-bilgileri linkinden öğrenebilirsiniz.