SAHNE SANATLARI YÜKSEKOKULU (OYUNCULUK)

2019-2020 Bahar Dönemi ve Online Etkinlikler Hakkında | +1 Kredi

Değerli öğrencilerimiz,

KKTC Milli Eğitim Bakanlığı  ve YÖK Başkanlığının 27 Mart tarihinde açıklamış oldukları kararla 2019-2020 Bahar Döneminde  örgün eğitime devam  edilmeyecektir. Bu bağlamda 23 Mart 2020 tarihinde başladığımız  uzaktan eğitim tüm dönem boyu devam edecektir. Ancak bu süreçte sizlere  sunulan online eğitimin yanında, kişisel ve sosyal gelişiminizi de destekleyecek online etkinlik programları hazırlanmıştır.

Online etkinlik programlarının en az 5 tanesine (quizlerle beraber) katılım göstermeniz halinde +1  kredi hakkına sahip olacaksınız. Online sosyal etkinliklerde karşınıza çıkacak olan pop up quizlere resmi web sitemizden öğrenci numaralarınızı ekleyerek katılım gösterip, cevaplamanız halinde devam durumunuz tespit edilebilecektir.