İLETİŞİM FAKÜLTESİ

BÜTÜNLEME SINAVI DUYURUSU VE UYGULAMA ESASLARI

17.06.2020 Güncelleme

******Bütünleme sınavları için başvurular  22 Haziran 2020 Pazartesine kadar uzatılmıştır.

Bütünleme sınavları 22 Haziran ve 25 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır.

15.06.2020

1. Girne Amerikan Üniversitesi Önlisans ve Lisans öğrencileri, 2020 Bahar dönemi  Akademik yarıyıllarında almış oldukları “F” notları için Bütünleme Sınavlarına girme hakkına sahiptirler.

2. Ders notu  Withdrawn “W” olanlar için bütünleme hakkı verilmeyecektir.

3. Uygulamalı, proje bazlı, atölye ve stüdyo çalışmaları ile değerlendirilen ve  yazılı finali olmayan derslerde bütünleme sınavı uygulanmayacaktır.

4. Bütünleme sınavında alınan not ilgili dersin genel notuna değil sadece Final sınavı notu yerine geçecektir.

5. Bütünleme sınavlarına başvurup herhangi bir gerekçe ile katılmayan öğrencilere ek sınav hakkı verilmeyecektir ve ilgili dersten başarısız  sayılacaklardır.

6. Bütünleme sınavı sonucunda başarılı olunan dersler, öğrenci not dökümünde (Transcript) ayrıca belirtilecektir.

7. Bütünleme sınavları için başvurular  16 Haziran ve 17 Haziran  tarihleri arasında GAÜ resmi web sayfası üzerinden BÜT online başvuru formu üzerinden yapılacaktır (https://www.gau.edu.tr/ogrenci-isleri/butunleme-basvuru-formu). Başvurular sadece internet üzerinden yapılabilecektir.  Geç başvurlar kabul edilmeyecektir.

8. Bütünleme sınavları 18 Haziran ve 20 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınava katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

15-6-2020