ECZACILIK FAKÜLTESİ

35 yıllık geçmişi olan Girne Amerikan Üniversitesi kurulduğundan bu yana güçlü akademisyen kadrosuyla ulusal ve uluslararası alanda saygın bir kurum olarak K.K.T.C’nin sosyal, ekonomik, kültürel, eğitim yönlerinden gelişmesine katkı sağlamaktadır.

Duyurular

GAÜ'DEN

Muhaceret İşlemleri Hakkında

  • 30 Eylül 2020 tarihinde muhacereti biten ve halehazırda adada bulunan öğrencilerimizin önce ders kayıt işlemlerini tamamlayarak 60 gün içerisinde muhacertlerini tamamlamaları önem arz etmektedir.
  • KKTC İçişleri Bakanlığı Muhaceret dairesinden verilen bilgiye göre 2020-2021 yılı için muhacereti işlemlerinin tamamlanabilmesi için adada bulunmanız gerekmektdir. 
  • KKTC sınırları dışında bulunan öğrencilerimiz muhaceret işlemlerini yüz yüze eğitimin yapılması planlanan ilk dönemde   6 aylık olarak yapabileceklerdir. 
  • 2019-2020 Muhaceret işlemini tamamlamadan adadan çıkış yapan öğrencilerimiz ise yüz yüze  yapılacak  olan   ilk dönemde  adaya girişlerinde ceza ödemeyeceklerdir. Ancak girişlerinde verilen süre içerisinde işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. 
  • Şubat ayında adaya giriş yaparak muhaceretini başlatan öğrencilerimiz 6 aylık muhaceret yapabileceklerdir. Gerçekleşecek olan muhaceret işleminde  sağlık raporu 1 yıl geçerli olacağı için bir sonraki muhacereti yeniden  6 aylık yapabilirler.
  • Yeni yapılacak olan muhaceret belgeleri muhaceret işlemlerini tamamlayan öğrencilerimizin mail adreslerine veya telefonlarına  QR kod belgesi olarak gelecektir.