İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Duyurular

GAÜ'DEN

Değerli Öğrencilerimize

Değerli Öğrencilerimize

Sevgili Öğrencilerimiz,


Şu anda yaşamakta olduğumuz güncel ve küresel boyutta ciddi olumsuz etkiler yaratan durumla ilgili şüphesiz, herkes gibi, sizler de endişe duymaktasınız.Değerl,

GAÜ aileniz olarak, şunu bilmenizi isteriz ki, Üniversiteniz, tüm akademik ve idari kadrosuyla, sizlerin yanındadır; sağlığınız ve güvenliğiniz için gerekli tüm önlemleri almıştır ve almaya devam edecektir. 

Eğitiminizin bu durumdan dolayı aksamaması ve bu konuda hiçbir mağduriyet yaşamamanız için GAÜ aileniz olarak gerekli bütün düzenlemeleri yapmaktayız. İleriki günlerde detaylarla sizlere daha fazla bilgi aktarmaya devam edeceğiz.

Daha önceleri de gerek web sitemizden gerekse sosyal medya sayfalarımızdan sizlere iletmiş olduğumuz gibi, bu durumda yapılması gereken soğukkanlılık ve olgunlukla hijyen prosedürlerini takip etmek, kalabalık ortamlardan uzak kalmak ve hem kendinizi hem de çevrenizdekileri koruyucu davranışlarda bulunarak, sorumluluk sahibi olmaktır. 

Bizler için öncül önem taşıyan konu sizlerin sağlık ve güvenliğinizdir.

GAÜ Ailesi olarak hep birlikte, bu zorlu süreci en erken zamanda geride bırakıp, tekrardan normalimize, sağlıklı ve güvenli eğitim ortamımıza yeniden kavuşacağımıza olan inancımızla, sizlere, tüm ailemize güvenli ve sağlıklı günler dileriz.

SİZİN için her zaman buradayız. 

 

Bizlere aşağıdaki iletişim adreslerinden ulaşabilirsiniz.

ozanerdogan@gau.edu.tr

bilgi@gau.edu.tr

ferihadikmen@gau.edu.tr

WhatsApp: +90542 851 4817 / +90533 843 9269

 

REKTÖRLÜK