HUKUK FAKÜLTESİ

1. Yaz Okulu Kayıtları

Güncelleme 22.06.2020

1.inci Yaz okulu resmi kayıtları 30 Haziran 2020 tarihine kadar uzatılmıştır.

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ

2019- 2020 Akademik yılı   1.inci Yaz okulu resmi kayıtları 22-23 Haziran tarihinde gerçekleşecektir. Eğitimimize 24 Haziran tarihinden itibaren online eğitim uygulaması ile başlanacaktır.

Pandemi sürecinden dolayı Yaz okulu kayıdı ile ilgili herhangi bir mağduriyete sebebiyet vermemek için, kayıt işlemleri ile sürecinin 11 Haziran tarihinden itibaren başlaması önerilmektedir.

Üniversitemiz senatosunun almış olduğu karara göre en fazla 12 kredi alınabilecektir. Yaz okulunda euro kur sabitlemesi  KKTC ve TC uyruklu öğrencilerimiz için 7.00 TL olarak baz alınacaktır.

Kayıt için izlemeniz gereken yol :

• Açılması planlanan dersleri fakültenizin web sayfasından öğrenebilirsiniz.
  • Danışmanınız ile mail ortamında iletişime geçip ders ve kredi onayı alınmalı
  • Yaz okulu indirimli ücretleri ile ilgili ogrmuh@gau.edu.tr adresine almayı planladığınız kredi sayısana göre ücretinizi öğrenebilirsiniz.
  • Yatırımızı tamamlayıp ogrmuh@gau.edu.tr adresine göndermeniz halinde kayıdınız açılacaktır.
  • Danışmanızın ders kayıdınızı onaylaması halinde işleminiz tamamlanmış olacaktır.

2'inci Yaz okulu ile ilgili sizlere ayrı bir duyuru yapılacaktır.

Rektörlük