HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU

GAÜ'DEN

Uzaktan Eğitim Hakkında Bilgilendirme

Değerli Öğrencilerimiz,

Bilindiği üzere KKTC Bakanlar Kurulu kararı ile Üniversitemiz 27 Mart tarihine kadar eğitime ara vermişti. YÖK ve YÖDAK’ın almış olduğu kararlar doğrultusunda derslerimiz 23 Mart Pazartesi günü itibari ile uzaktan eğitim yöntemiyle uygulanacaktır.

Bu nedenle e-learning sitemizi düzenli olarak ziyaret ederek ders materyallerini (PDF, Sunum, Görsel) indirip çalışmanızı öneriyoruz. İzlenecek yol için sitemizde gerekli yönelendirmeler yer almaktadır.

E-learning site adresi: http://elearning.gau.edu.tr

Not: 23 Mart Pazartesi günü itibariyle şu anda eksik olan tüm ders içerikleri güncellenmiş olacaktır.

E-learning ile ilgili olası sorularınız için help@std.gau.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz. Lütfen, E-posta mesajınıza adınızı, öğrenci numaranızı, telefon numaranızı ve giriş yaparken verdiği hatayı belirten açıklamayı yazınız.

Rektörlük